Navštíveno 2802x

Prodám alpine 9855
Kupovaná 2009, opticky v 95%stavu- byla používaná pouze v soutěžním autě - to je 5x do roka.
Má vadu na kráse a to, že blbne displej. Na funkčnost to nemá vliv, jen je takovej rozhozenej, ale čitelnej. Všechny funkce jdou nastavit jen to chce trosku víc soustředěni.
Jinak vysouvá, čte, hraje ;-)
V případě zájmu to vyfotim.
Jinak funkce netřeba představovat, ale přeci:
Wma/mp3 přehrává
MediaXpander,
V-link (AUX),
3x Preout, 4V Preout,
4x50 W, Amp. Link
, Ai-síť, i-Personalize, Displej interface, výklopný čelní panel, ovládací lišta,, vícebarevné osvětlení, grafický displej, DO z volantu možné, iPod kompatibilní
Cena 2500.-
Tel:777597752
Mail: martin_he(zav)seznam.cz
Rocco: Sry za ot.
Tahle alpina opravdu umí pěkně zahrát, mam jí a jsem nad míru spokojený a měnit nehodlám.
Akorát ing. s Alpine ten dotekovej pásek mohly udělat širší, :)
Nastavení je na hodiny odřikání, hlavně "PRO" level :)
Odříkání je to jen pro neschopáky. Pásek je uplně normální a po pár dnech na něj jde krásně zvyknout. Nikdy jsem s nim neměl jediný problém.
A nastavení je proti IVAně uPlně primitivní.
Měl jsem a byl jsem spokojen :) pásek nebo nepásek žádný problém :) škoda že nejde LCD asi bych se k ní vrátil :)
Nezjišťoval jsi na kolik by vyšla oprava?
Kolik by stála jsem nezjišťoval. když to takhle funguje, neni třeba opravovat.
Jinak v tomhle stádiu je to dva roky.

09.07.2012, 21:29 |
dddd já bych jí asi vzal odkud jseš a nejezdíš směr jižní čechy?
Ahoj, tak paráda ;-)
Směr jižní čechy nejezdím, ale mohl bych ti jí po někom poslat. To neni problém.
Tak asi nebo určitě?
Od kuď přesně jsi

10.07.2012, 15:39 |
dddd | Upraveno: 2012-07-10 15:50:09
jsem z Č. Budějovic, kdybys mi jí přiblížil do Benešova můžu ject třeba hned
Tak si vyber. Buď si dáme spicha zitra, to kedt ve stredu nekde u Benesova, nebo ti to poslu po kamosovi do Budejek, kde bys to mel ve stredu navecer.
Nejlepsi bude, kdyz mi zavolas a domluvime se po tel.
++++++++++++PRODÁNO+++++++++++++

11.07.2012, 22:18 |
hoff v kolik jsi tam byl? Ja 11:06 jel kolem :)
Mno já asi o pět minut pozdějc. Šly sme pak na Konopiště. Krásný to bylo ;-)

13.07.2012, 21:25 |
dddd zdar, mail mi to furt vrací tak musím sem
Tak ta Alpínka mi nějak nejede. Nevíš co s tím, zdá se, že nejde koncový zesilovač, zkoušel si ji vůbec hrát bez zesíku? Jinak CD načte vše ok,ale nehraje a nehrála ani když jsme ji zkoušeli u té benzíny, páč i na rádio bez antény by musela aspon šumět. Zkoušel jsem reset tlačítko, jetli není jenom jinak nastavená, to nepomohlo, nebo jestli se někde nevyppíná zes . v rádiu ,ale to snad todle nemá? a do repráků nejde žádné napětí pokud se to teda dá poznat volt metrem. Na zesík jí zkusím asi až zítra není čas.

13.07.2012, 21:28 |
petis zesík se dá vypnout v menu. a reset? to snad tohle radio nemá ne?

13.07.2012, 21:34 |
dddd reset má,ale kde se dá vypnout zes. nemám tucha

13.07.2012, 21:38 |
petis menu tuším setup, power IC.

13.07.2012, 21:42 |
dddd děkuji, jdu zkusit

13.07.2012, 21:51 |
dddd Děkuji, už to funguje,mě se to hned nezdálo, že by mne zrovna tenhle človíček natáhnul.

13.07.2012, 22:07 |
hoff on ten zesik nikdy asi nepotreboval :) Peta byl rychlejsi. . .a reset by tam mel byt, takovej na paratko cudlicek

13.07.2012, 22:14 |
petis není zač. Já reset nikdy nemačkal. Ikdyž Clown řikal že tam je reset:-)
Joo díky kucí :-)
Tak ještěpak bacha na to nacvaknutí vzadu, máš to nastavený do aktivu.

14.07.2012, 17:19 |
dddd cus, já vím ,že už jsem protivnej,ale ted mi zas nejde nic z modro bílého drátu, což by dle manuálu měl bejt remote k zesu. nedá se to zas někde v menu vypnout? díky moc za radu
Čus, remote se vypnout nedá. Nevim jestli to byl zrovna takhle barevně označenej, ale remote výstupy to má dva. Jestli máš nějakou zkoušečku, tak to proměř a pověs to na nějakej živej.
alpine ma "remote" dva
jeden je na antenu radia a druhej je na sepnuti zesilovace
je to modrej a modrej s bilim pruhem
ale popis kabelu bys mel mit na tele radia

16.07.2012, 14:50 |
dddd jasně to máš přesně pravdu, modrej je pod napětím 10.5V, baterie má 12.4 a byl zastrčen v isu a modro bílej z nej nejde nic ten je volně, pak je tam oranž podsvícení nebo co to znamená, ten taky není pod napětím,a pak ještě tam je asi 4.5V asi ružovo černej a nebo je to obráceně, vše je na rádiu barevně i v manuálu, takže mi prostě výstup na sub nejde nebo nevím samo když dám na červenej nebo žlutej tak zes jede, a pak nejde ventilátorek jsem zvědavej kdy to uvařím, takže dost nespokojenost
ten na osvetleni dela jen stmivani displeje, niz z nej neleze
ruzovej z cernym pruhem je mute
dddd: pokud bys to chtel zkouknout tak se dohodni s ladou nesmerakem, Alpiny opravuje
Tak já si nejsem uplně jistel na jakem barevnem kabelu bylo zapojeny remote, ale je to tam a normálně to fungovalo...
Jestli se ti to někde nešlušo a něco nevyhořelo.
na obou musi but stejne napeti, a rozhodne vic nez 10V :-)

16.07.2012, 20:58 |
dddd nj mně je to jedno v manuálu je napsáno, modrobílej a z toho nic neleze, ten druhej na anténu se tam nemá připojovat, ale stejně zes mi nezapne, a větráček si odštípl nebo co? tady tímto způsobem se mi zapnout nepovedlo
[ Link ]
S větráčkem jsem nic nedělal a zesiky to spínalo.

16.07.2012, 22:34 |
dddd jj,ale stejně mě pěkně sereš
pokud to smrdi tak titosluslo pokud ne tak ....jinak alpiny obcas na remotu odchazely.-)vl.zkusenost

19.07.2012, 14:54 |
dddd větrák,už jede nic tam nesmrdí

20.07.2012, 00:31 |
Jozzo a čím to bylo?

20.07.2012, 16:24 |
dddd už zas nejede

20.07.2012, 19:24 |
Jozzo kontakt?

20.07.2012, 20:53 |
dddd já jsem rozebral jen zadní chladič utáhl jeden šroubek na ventilátorku dal novou pastu, ale do rádia jsem nelezl,pak jsem ho zapojil a najednou běžel a dneska schválně kouknu a nic, zatím nebyl čas na větší koumání:)